hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
55555
55555
 
 
Micimackó
Micimackó az ÖRÖK kedvenc. A Százholdas Pagony megálmodója A. A. Milne legismertebb alkotása sem kerülhette el a megjelenést a kiemelést. Biztosak vagyunk benne, hogy Christopher Robin (akinek édesapja eredetileg írta a történeteket) is szívesen töltené itt idejét, hiszen ezentúl rengeteg Micimackó játékban találkozhatna kedvenceivel! Mindegyik érdekes kikapcsolódást ígér: tanulhatsz Micimackóval számolni, olvasni, sőt akár angolul is. Színezheted Kangát, szaladgálhatsz Zsebibabával, veteményezhetsz Nyuszival, hallgathatod Bagoly bölcselkedésit. Bár az első könyvben még nem szerepelt (hiszen a Micimackó kunyhójában mutatkozott be) mára mégis az egyik legismertebb figurává vált Tigris is rengeteg játékban megjelenik.
Angry birds
Az Angry Birds játék 2007-ben jelent meg először, fejlesztője a Rovio Mobile volt. Az Angry Birds, vagyis mérges madarak lényege, hogy egy csúzli segítségével ki kell lőni ezeket a bosszús szárnyasokat, melyek lerombolnak egy építményt, melyben a fő ellenség, a disznók tartózkodnak! Különböző színű madarak vannak, melyek különböző erősségű rombolást tudnak véghezvinni. Nem mindegy, hogy mikor melyik madarat használjuk, mert ahhoz, hogy teljesítsük a pályát meghatározó a sorrend is! A piros madár például minden funkció nélkül csak robbant, de nem túl nagy erővel, míg a fekete madár tud a legnagyobb pusztítást véghezvinni! Tehát jó lesz figyelni, és nem csak úgy vaktában lövöldözni! A malacok között is vannak különbségek, kicsi, nagy, sisakos, király, és vörös szakállú malacot ismerünk. Van amelyiket könnyebben, míg a sisakos, és királymalacot nehezebben lehet elpusztítani!
Dorás
Dora a felfedező egy aranyos kislány, aki kedvenc majmocskájával Csizivel indul minden nap kalandozni. Eltervezik előre, hogy mi lesz az úti cél, és általában két helyszínt érintve jutnak el oda. Felfedező útjuk során Swiper a róka is követi őket, aki persze sosem jóban sántikál, és el akarja csenni Dora felszerelését. Persze ők résen vannak, és elzavarják a ravaszdit! Így fedezi fel a világot Dora Csizivel és az ő kalandjaikban osztozhatunk az online játékok segítségével! Segíthetünk Dorának kiszabadítani az aranyos kutyusokat, Swiperrel bújócskázhatunk, virágot nevelhetünk, és számtalan más módon játszhatunk Dorával!
Avatar
Az Avatar játékok az azonos nevű, nagysikerű 3D-s sci-fit dolgozza fel. Találkozhatunk a főszereplőkkel, és kalandjaik részesei lehetünk. Az Avatar a Pandora bolygóról és lakóiról szól, a cselekmény a 22. században történik. Mivel az emberiség már ekkorra kimerítette a Föld kincseit ezért egy újabb élőhely után kell nézni, ami a Pandora bolygón meg is található. De az már lakott, ott élnek a na’vik, az őslakosok, és velük kell valahogy megegyezni, hogy a legdrágább kincset az unobtaniumot kibányászhassák. Ez a film rövid története, de találkozhatunk itt az Avatar az utolsó léghajlítóval is, aki szintén az Avatar játékok főszereplője! Az Aang legendája azzal kezdődik, hogy egy kisfiú, -Aang- és bölénye 100 évre hibernálódnak, és akkor találnak rájuk, amikor eljön az idő, hogy meg kell menteni a világot! Két segítője Katara és Sokka, akik a Víz Törzséből valók, kísérik kalandos útján!
Sudoku
Az elgondolkodtatóbb kategóriák közé tartozik az ingyen online Sudoku játékok összeállítás! Ha nem ismered a Sudoku szabályait itt egy kis leírás: A Sudoku egy olyan négyzetrács, amely 81 = 9 * 9 mezőre van felbontva, kilenc vízszintes és kilenc függőleges sorban. A teljes négyzet ezen belül még fel van osztva kilenc kisebb méretű négyzetre. A 9 * 9 elemből álló nagy négyzetben kell elhelyezni a számokat 1-től 9-ig úgy, hogy egy adott sorban, oszlopban és a háromszor hármas kisebb négyzetekben mindegyik szám csupán egyszer forduljon elő. A Sudoku játékokban előre megadnak néhány számot segítségül.
A sakk gyűjteményben is rengeteg játékot találhatsz, nem csak klasszikus játékmenetűeket, hanem különböző újabb furfangos feladványokon is elgondolkozhatsz! A négyzet alakú táblának nyolc sora és nyolc oszlopa van. A sakk játékot 32 bábuval játsszák. A sakk játék figuráinak nevei balról jobbra haladva: bástya, huszár, futó, vezér (királynő), király. Előttük a gyalogok (parasztok). A játékosok felváltva lépnek, és mindkettejük célja, hogy a másik fél király nevű bábuját bemattolják. Matt: olyan állás amelyben az ellenfél királya ütésben van, de nincs olyan mező, ahová léphetne, és máshogy sem tudja a sakkot kivédeni, azaz elé húzni egy másik figurát, vagy leütni a támadó sakk bábut. Ha sakkoznál, akár a mobiltelefonodon, és nincs kivel, itt akkor sem fogsz unatkozni!
színező kifestő
A színező kifestő játékok elsősorban a kisebb gyerekeknek készültek, de mindenki talál benne olyat, ami a korosztályának megfelelő! Ha tableten, laptopon vagy mobilon játszanál az sem lehet probléma, hiszen a kompatibilitás teljes az új mobilbarát címkékkel ellátott játékoknál! Színezhetsz online állatokat, mesehősöket, mint például Aladdin, vagy a 101 kiskutya! De a nagyobb fiúknak is készültünk ingyenes meglepetéssel, nekik ajánljuk az autókat a katonát, vagy akár a vadakat terelő juhászt, szóval szinte mindent, amit csak ki tudsz találni! Találsz közöttük olyat is, amit ha kiszíneztél akár ki is nyomtathatod, így a képeidből akár kiállítást is készíthetsz! Tehát ifjú kis művészek, csak a fantáziátok és a kreativitásotok szabhat határt! Ha egy kis színezésre vágysz, kifestő játékok ingyen itt a legnagyobb magyar online játék oldalon!
Spongyabob
Spongyabob a nagy kedvenc külön kategóriába került! Most végre megismerheted közelebbről is Bikinifenék lakóit és persze együtt játszhatsz velük! A Spongyabobjátékok között az online ingyen játékok minden fajtája megtalálható. Vagyis mászkálhatsz, öltöztethetsz, verekedhetsz vagy pizzát hordhatsz, lövöldözhetsz is a Spongyabob rajzfilmek kedvelt szereplőivel! Tintás Tunyacsáp, Patrik, Puff asszony, Szandi Csovi, na és persze Spongyabob már játékra készen várnak, csak te hiányzol a csapatból!
berendezős
A következő a berendezős játékok ingyen online kategória, ahol rengeteg féle módon kipróbálhatod az ügyességedet és a jó ízlésedet! Gyürkőzz neki és építhetsz épületeket, városokat, berendezhetsz szobákat, házakat, de díszíthetsz akár különböző ételeket is! Tehát csak a fantáziádra lesz szükség, és kezdheted is a játékot! Varázsolj karácsonyi hangulatot, vagy készíts mézeskalács házikót, itt bármit építhetsz, és berendezhetsz! Ha szeretsz otthon a szobádban offline babaházzal játszani akkor itt az online berendezős játékok világában is biztosan jól fogsz szórakozni!
télapós karácsonyi
Az év talán legszebb időszaka, a karácsony, és a karácsonyhoz kapcsolódó ünnepek! Ilyenkor az ember kicsit elcsendesül, több időt fordít a családra, és élvezi az együtt töltött időt! De nem kell karácsonyig várni, hogy felidézzük a hangulatot, elég, ha a karácsonyi játékokra kattintunk, és nálunk nyáron is lehet karácsony! Segíthetünk Télapónak az ajándékok széthordásában, vagy díszíthetünk karácsonyfát, öltöztethetünk angyalokat, és még számos kedves karácsonyi játékkal játszhatunk!
2 személyes játékok
A 2 személyes játékok, mint a neve is mutatja általában két személy részére készültek, de van ahol többen és van ahol egyedül is szórakozhatunk! Változatos kalandokat találhattok itt, ahol harcolhattok és több módon győzhetitek le az ellenséget, vagy egymást segítve juthattok a célba, stratégiai jellegű játékokban is bizonyíthatjátok, hogy ki a jobb! De van ahol a szörnyek ellen kell kiállni, és nem adják könnyen a győzelmet! Egymás mellett, vagy egymás ellen, ti döntitek el, hogy akarjátok kipróbálni! Természetesen az online sportok sem maradnak ki, röplabdázhattok, focizhattok, kosarazhattok! Szólj a haverodnak, és nincs többé unalom, mert a 2 személyes játékok garantálják a jó szórakozást!
golyós játékok
Ha szereted az olyan típusú játékokat, amilyen a golyós játékok, biztosan örülni fogsz ennek a válogatásnak! Itt kedvedre gyakorolhatod a golyózás minden formáját! Tüntesd el az azonos színű golyókat, vagy lövöldözd a poharakba megfelelő sorrendben, vagy a nagyobb méretű golyókkal találd el a kisebbeket! Számtalan féle golyós játék áll rendelkezésedre, hogy kellemesen töltsd az időd ezen az oldalon!
keresős
A keresős játékok kategória egy gyűjtő oldal, ahol a keresés kapott főszerepet. Kereshetsz tárgyakat, számokat, vagy különbségeket, kedvednek megfelelően! De nehogy azt gondold, hogy nagyon egyszerű a dolgod, szemfülesnek kell lenni, hogy győztes lehess! A tárgykeresőben elrejtett tárgyakat kell megtalálnod, és azokat rend szerint használhatod is, hogy kijuss szorult helyzetedből! A számkeresőben a képeken vagy bárhol megbújó számokat, a különbségkereső játékokban pedig a látszólag egyforma képek között a különbségeket! Bármelyiket is választod, jó szórakozást ígér! Mert aki keres az talál!
malom játékok
A malom játékok szintén egy gyűjtemény, vagy inkább egy válogatás! A szabályokat könnyen el lehet sajátítani, kezdőknek, haladóknak egyaránt válogattunk malom játékokat. Több féle nehézségi fokozatot, vagy változó figurákat is választhatunk! Akik a klasszikus malom változatot szeretik találnak bőven kedvükre való játékot, de akik egy kicsit másabb malmot szeretnének kipróbálni, azok sem csalódnak, ha ezt a válogatást választják!
kamionos
A kamion egy teherszállításra készített közúti jármű, amely általában pótkocsit is vontat. Ezeknek az óriási járműveknek a vezetése speciális tudást igényel, ezért ennek híján bizony csak messziről csodálhatjuk őket! Szerencsére az online kamionos játékokban nincs szükség külön tudásra, kipróbálhatjuk és bátran vezethetjük is! Sőt, versenyeken is részt vehetünk, vagy gyakorolhatjuk a parkolást, szállíthatunk árut, és rengeteg módon játszhatunk a kamionunkkal! Az ingyen kamionos játékok minden olyan ember érdeklődésére számot tarthat aki szereti a különleges járműveket!
parkolós
Parkolni nem mindig könnyű, vannak élet és forgalmi helyzetek, melyek igen csak feladják a leckét! De ha szeretnéd gyakorolni a parkolást, ezek a parkolós játékok remek terepet nyújtanak hozzá! Parkolhatsz hajóval, kisebb-nagyobb csónakkal, vitorlással, a vízi parkolást tanulva, vagy a klasszikus ferde parkolás két autó közzé. Nem csak személyautóval, de kamionnal, sőt még vonattal is parkolhatsz! Az időre is figyelni kell, tehát itt sem lesz mindig könnyű dolgod de ha nem sikerül csak kattints és kezd újra bátran! Az ingyen játékok egyik legnagyobb előnye, hogy itt nem veheti el senki csak az online jogosítványodat! :)
zuhatag
A zuhatag játékok lényege, hogy az egymás mellett lévő vagy némely játéknál az egymással érintkező gyümölcsökre, golyókra, vagy más formákra kell kattintani, hogy eltűnjenek. Minél több egyforma színű, formájú alakzatot tüntetünk el, annál több pontot kapunk. Cserélgethetjük a formákat, hogy egymás mellé kerüljenek, általában átlósan, jobbra, vagy balra húzhatjuk őket, elősegítve a lepottyanásukat. Nevét is erről kapta a játék, mivel zuhatagszerűen potyognak le az alakzatok. Választhatunk nehézségi szintet, pályát is, attól függően, hogy mennyire vagyunk profi zuhatag játékosok! Nagyon könnyen elmélyülhetünk a játékban, itt minden korosztály megtalálja a szórakozást!
A zuma játékok szintén külön kategóriát érdemelnek! Ez a ma már klasszikusnak számító játékfajta sokak kedvence. A lényeg az, hogy úgy kell kilőni a golyókat, hogy az egyforma színek egymás mellé kerüljenek (a következő golyót a kilövőnél láthatod) és ha ez sikerül akkor ezek eltűnnek. Van, amikor egyéb megfigyelni való is akad, például formák vagy számok is nehezítik a feladat teljesítését! Mindezt egy folyamatosan mozgó pályán kell végrehajtani, ami a nehézségét növeli! A szabályok nem túl bonyolultak, így kezdődhet a zuma játék!
Poker
A poker története, vagy eredete elég zavaros, nem igazán tudnak megegyezni róla, hogy pontosan honnan indult. Nagy a valószínűsége, hogy francia tengerészeknek köszönhető, hogy ma már az egész világ közkedvelt játéka! Ők hozták Perzsiából, és az útjuk során vegyítették más kártyajátékokkal, hogy aztán kialakuljon belőle a ma is jól ismert poker! Az online játszható pokernek köszönhető, hogy manapság még nagyobb a népszerűsége! Nem kell drága pókertermekbe járni, a kezdők is bátran gyakorolhatják a játékot, anyagi veszteség nélkül! Nagyon sok érv szól még az online poker mellett, és mindenki meggyőződhet róla, ha ezt az oldalt választja!
Tom és Jerry
A Tom és Jerry minden gyermeknek és persze felnőttnek - ismerős, biztosan mindenki szereti ezt a két rajzfilmfigurát, akik örökké civakodnak, és kergetik egymást! Tom és Jerry William Hanna, és Joseph Barbera tollából született 1940-ben, és népszerűsége a mai napig tart! A rajzfilmsorozat összesen hét Oscar-díjat nyert. A történet a macska-egér harcról szól, ahol minden eszköz megengedett! Mulatságos kergetőzésnek lehetünk tanúi, akár csak az online játékok között, ahol folytatják a harcot, a mi segítségünkkel!
Pasziánsz
Ha megkérdeznénk a franciákat, hogy mi volt az a játék, amit még Napóleon is játszott, a válasz a Pasziánsz lenne! A Pasziánszot már az 1700-as évek közepétől nagy érdeklődéssel játszották, eleinte mint jóslást használták, majd fokozatosan alakult ki a ma ismert formája. A Pasziánszot mindig egy ember játssza, nincs ez másként az online Pasziánsz esetében sem! Cél egy kártyasor kialakítása, a kártyalapok értéke szerint emelkedő sorrendben! A pakli 52 lapból áll, 7 sorban van egymás mellett elrendezve. Nagyon jó unaloműző szabadidős tevékenység, ha egyszer valaki elkezdi, nehezen tudja abba hagyni!
kiszolgálós
A kiszolgálós játékok egy olyan kategória, ahol tényleg rengeteg időt el lehet tölteni akár egy-egy mellet is! A kiszolgálós játékok lényege általában az, hogy minél több pénzt gyűjts, ehhez pontosnak, gyorsnak és nagyon ügyesnek kell lenned! Általában egy kicsit bonyolultnak tűnnek első ránézésre, de nem kell megijedni, mindegyikhez részletes leírás van és ha egyet kettőt megismersz a többi már nagyon hasonlóan működik! Igaz ez a farmos játékokra is ahol állatot kell nevelned, növényeket kell ültetned. Még egy fő típus található itt a nevelde játékok! Nevelhetsz csecsemőt, kisgyereket, de akár lovakat, cicust, kutyust is! Biztosan állíthatjuk aki ezt a kategóriát választja, napokra, hetekre elég szórakozást talál!
tetris
1984-ben jelent meg az első Tetris program a Szovjetunióban, az orosz Alekszej Pazsitnov fejlesztette. Ez volt első játékprogram amelyet Amerikába is eladtak. A létező összes platformon megjelent, úgyhogy gyakorlatilag mindenki ismeri az egész világon a tetris játékokat! Itt a fellelhető összes tetris ingyen online változat össze lett gyűjtve! Nem mindegyik a hagyományos játékmenet szerint működik (Blockpolis) de ezek is remek kikapcsolódást, szellemi tornát ígérnek a tetris játék rajongóinak!
 
 

A weblap külső reklámszolgáltatója a Google a személyre szabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ az oldalon, annak érdekében, hogy a Felhasználókat később a weboldalakon személyre szabott hirdetésekkel érje el. Erről részletes tájékoztatást kaphat a Google-től itt, illetve oldalunkon is elolvashatja a tudnivalókat itt!

 
 
 
hirdetés
hirdetés
 
hirdetés
hirdetés
 
 
 
hirdetés
hirdetés
 
 
 
 
 
hirdetés
hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hirdetés
hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A weblap külső reklámszolgáltatója a Google a személyre szabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ az oldalon, annak érdekében, hogy a Felhasználókat később a weboldalakon személyre szabott hirdetésekkel érje el. Erről részletes tájékoztatást kaphat a Google-től itt, illetve oldalunkon is elolvashatja a tudnivalókat itt!