Szerzői jogok - jatek-online.hu

A jatek-online.hu oldalon található programok mindegyike szerzői jog alatt áll vagy védjegyzett a tulajdonosa vagy szerzője által!

Az oldal használatával beleegyezik nem tartja felelősnek a jatek-online.hu oldalt a webhely használatából, annak tartalmából, vagy a szolgáltatásából származó semmiféle veszteség, kötelezettség, vagy kár esetén. Ön ezt az oldalt mindenkor saját felelősségére látogatja és használja.

Oldalunkon hivatkozásokat találhat külső oldalakra. Az adott oldalak tartalma fölött nem rendelkezünk, nem vagyunk felelősek értük, és ha ellátogat ezekre az oldalakra, ezt saját felelősségére teszi.

A 12 év alatti gyerekeknek a webhely használatához szülői engedélyt kell kérniük.

A játékokkal kapcsolatos törvényi jogok az adott tulajdonosokat illeti, a játékok szerzői joga nem minden játéknál van a tulajdonunkban. A jatek-online.hu ezeket a játékokat a szerzői jogok tulajdonosainak engedélyével használja fel.

Ha mégis találna olyan játékot amelynek nem szabadna ezen a webhelyen szerepelnie, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, és a játékot a lehető leghamarabb eltávolítjuk.

Minden játék ingyenes, a szerzői jogok tulajdonosának kérése alapján egyes játékoknál a készítő oldalára mutató hivatkozások találhatóak.